MISKOLCI LIKŐRGYÁR ZRT. – Szeszes italok

Aranypárlat

aranypárlat

Az aranypárlat brandy jellegű szeszesital, mely nevét aranybarna színéről kapta. Ez a 37,5 fokos alkohol tartalmú szeszesital 0,04, 0,2, 0,5 és 1 literes kiszerelésben kapható.

Barack ízű szeszesital

barack

A barack illatát és ízét rejti magában ez a termék, ami 37,5 fokos alkohol tartalommal 0,04, 0,2, 0,5 és 1 literes kiszerelésben kerül forgalomba.

Brandy

brandy

Magyarország egyik legnépszerűbb alkohol tartalmú itala a brandy. Ez a borpárlatot tartalmazó karakteres termék 36 fokos alkohol tartalommal kerül a boltok polcaira 0,04, 0,2, 0,5 és 1 literes változatokban.

Cseresznye ízű szeszesital

cseresznye

A cseresznye illatát és ízét rejti magában ez a termék, ami 37,5 fokos alkohol tartalommal 0,04, 0,2, 0,5 és 1 literes kiszerelésben kerül forgalomba.

Hajós szeszesital

hajós
A rum jegyeit magában hordozó Hajós szeszesital tisztán, illetve koktélok alapanyagaként is fogyasztható. A termék az összes általunk gyártott kiszerelésben kapható.

Körte ízű szeszesital

körte
A körte illatát és ízét rejti magában ez a termék, ami 37,5 fokos alkohol tartalommal 0,04, 0,2, 0,5 és 1 literes kiszerelésben kerül forgalomba.

Mézes barack szeszesital

mézes barack
A termékre jellemző kellemes barack íz a barack pálinkának köszönhetõ, mely a termék 25 százalékát teszi ki. Az ital zamatos íze azonban a méz és a gyümölcs harmóniájából bontakozik ki. Alkoholfok: 32 + 0,3% V/V. Kiszerelés: 0,5 és 1,0 literes.

Mézes vilmoskörte szeszesital

mézes vilmos
A termék 25 százaléka vilmoskörte pálinka. A gyümölcsre jellemzõ friss aromák a méz édeskés ízével teszik karakteressé ezt az italt. Alkoholfok: 32 + 0,3% V/V. Kiszerelés: 0,5 és 1,0 literes.

Palota vodka

palota
A Palota vodka semleges illatával, klasszikus ízével hódítja meg a fogyasztók ízlését. A 37,5 fokos alkohol tartalmú vodka a többi szeszesitaltól eltérő.

Szilva ízű szeszesital

szilva

A szilva illatát és ízét rejti magában ez a termék, ami 37,5 fokos alkohol tartalommal 0,04, 0,2, 0,5 és 1 literes kiszerelésben kerül forgalomba.

Mézes szilva szeszesital

Mezes_szilva_1
A kellemes szilva íz a 25% valódi gyümölcspálinka tartalomnak köszönhető, mely egy csepp mézzel kiegészítve teszi igazán zamatossá ezt a szeszesitalt.

Finomszesz

etkezesi
Étkezési finomszesz, 90 %-os alkoholtartalommal, 0,5 literes kiszerelésben.

Kizárólag hígított formában fogyasztandó!

Oldal megtekintése 18éves kor alatt tilos!

Kérjük adja meg születési dátumát!

- -

Facebook